MAAK  EEN  AFSPRAAK
Flore

Flore

"Ik train bij Reset omdat zij samen met mij problemen analyseren en vervolgens op zoek gaan naar de meest passende strategie."

Sinds een aantal maanden train ik (weer) bij Reset Health & Performance en word ik online gecoacht door Olaf.

Het begrip ‘trainen’ is inhoudelijk voor ieder individu anders. Bij Reset wordt er geluisterd naar jouw motivatie en doelen, om zo tot een passend trainingsschema te komen. De communicatielijn met je trainer is professioneel en je krijgt snel antwoord op je vragen.

De online coaching is voor mij de ideale manier om vrijblijvend te kunnen trainen en op een intensieve manier te worden begeleid. Ik train bij Reset omdat zij samen met mij problemen analyseren en vervolgens op zoek gaan naar de meest passende strategie.

Ik maakte op een gegeven moment geen progressie meer, bijvoorbeeld bij de Chin-ups, waardoor mijn motivatie daalde om te sporten. Ik was ervan overtuigd dat het niet ‘mijn’ oefening was en dat ik er alles aan gedaan had. Dit bleek natuurlijk niet waar.

Bij Reset krijg ik de onderliggende theorie van oefeningen uitgelegd en door mezelf te filmen tijdens oefeningen (ja, dit was in het begin even wennen) en feedback te vragen, gingen de kwartjes vallen.
Op dit moment maak ik nog steeds progressie, zowel op het gebied van lichaamscompositie als in het kader van trainingsdoelen.

Naast dat wij individueel trainen, zoeken wij elkaar ook vrijblijvend buiten de sportschool op om (sportieve) activiteiten te ondernemen of tips en weetjes uit te wisselen. Ondanks dat dit alles (gezonde) energie kost, geeft Reset je heel veel energie terug!Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal