MAAK  EEN  AFSPRAAK
Sanne

Sanne

"Naarmate de trainingen vorderde, kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ook durfde ik steeds meer op Olaf te vertrouwen en zijn manier van coachen."

Na een lange tijd rond te hebben gelopen met rugklachten en de daarbij horende onzekerheden rondom het sporten, ben ik via mijn fysiotherapeut bij Olaf terecht gekomen. Ik zocht een personal trainer die mij kon leren om op een correcte manier oefeningen uit te voeren, waardoor ik mijn rug op een verantwoorde manier kon sterken.

Na veel jaren met pijn te hebben rondgelopen en het idee te hebben dat ik niet zoveel aan zou kunnen met mijn rug, begon ik de trainingen met een portie onzekerheid. Maar op den duur kreeg ik vertrouwen in mezelf en mijn kunnen, en durfde ik steeds meer op Olaf te vertrouwen en zijn manier van coachen.

Kleine stapjes vooruit, leren wanneer je moet stoppen, luisteren naar je lijf, het verschil tussen pijn en spierpijn herkennen en tegen jezelf zeggen dat je het wel kan - dat zijn toch wel de pijlers voor mijn traject geweest.

Het prettigste aan Olaf vond ik de tijd die hij nam om antwoord te geven op mijn vragen, waardoor ik nu voldoende kennis heb om zelfstandig de trainingen door te zetten.

Jaren geleden had ik je raar aangekeken als je mij had gevraagd of ik ooit met zo’n stang met gewichten sport en nu sta ik als een heuse ‘fitgirl’ te deadliften… say whuuut! ;)

reset-health-performance-sanne-2-1Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal