MAAK  EEN  AFSPRAAK
Marijke

Marijke

"Uiteindelijk de knoop doorgehakt en terechtgekomen bij Reset Health & Performance. De beste stap die ik ooit heb genomen"

Al ruim twee jaar liep ik rond met het idee om te starten met personal training. Ik was absoluut niet tevreden met mijn lichaam en gewicht. Ik wilde graag afvallen, maar had geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken. Ik was al langere tijd erg nieuwsgierig naar krachttraining, maar door mijn ziektegeschiedenis met Reuma heb ik het lang uitgesteld om hier serieus iets mee te doen. Altijd liep ik rond met de angst dat ik blessures zou krijgen als ik serieus zou gaan sporten.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik terecht gekomen bij Reset Health & Performance. De beste stap die ik ooit heb genomen. Ik wilde graag 30 kilo afvallen. In een jaar tijd ben ik onder begeleiding van Julian gegroeid van een onzekere sporter naar een gemotiveerde en leergierige sporter. Julian is een rustige en gemotiveerde trainer die de tijd neemt om de techniek door te nemen en altijd klaar staat om hulp te bieden, met een fijne dosis humor. Door de intensieve begeleiding bij het sporten, voeding en leefstijl heb ik grote stappen gemaakt in mijn onzekerheid en heb ik kunnen inzien dat ik fysiek tot veel in staat ben.

Trainen is onderdeel geworden van mijn leven en mijn doelstelling heb ik met hulp van Julian ruim gehaald. Mijn volgende stap is vooral veel willen leren over sporten. Er zijn nog genoeg oefeningen/stijlen van trainen die mijn interesse hebben!

-
Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal