MAAK  EEN  AFSPRAAK
Chantal

Chantal

“Mijn eetpatroon is 100% beter. Ik eet nu gezond, gevarieerd en lekker. Wat overtollige kilo's zijn eraf. Daarnaast heb ik al behoorlijk wat kracht opgebouwd”


Waar liep je tegenaan voordat je met ons aan de slag ging?

Ik had een ongezond eetpatroon en wist niet hoe ik dit kon aanpassen. Daarnaast wilde ik beginnen met krachttraining maar daarvan had ik ook geen idee hoe ik dit het beste kon doen.

Vertel wat meer over je doelstelling(en).

Gezond eetpatroon met de juiste voedingsstoffen die passen bij het vele badmintonnen wat ik doe. Daarnaast een goede basisspierkracht opbouwen.

Welke progressie heb je geboekt gedurende de begeleiding?

Mijn eetpatroon is 100% beter. Ik eet nu gezond, gevarieerd en lekker. Wat overtollige kilo's zijn eraf. Daarnaast heb ik al behoorlijk wat kracht opgebouwd.

Waarom heb je voor personal training of online coaching gekozen?

Omdat ik gericht advies wilde wat bij mijn sport en leefpatroon zou passen. Daarnaast wilde ik zeker weten dat de aanpassing van mijn eetpatroon gezond en verantwoord zou zijn. Qua krachtopbouw wilde ik vooral ook naar mijn techniek laten kijken zodat de training zo effectief mogelijk zou zijn en dat ik geen blessures zou krijgen.

Wat vond je van de begeleiding (m.b.t. training en voeding)?

Goed, ik wilde een kort traject en heb binnen 6 weken tijd precies gekregen waar ik om heb gevraagd. Het resultaat was nog sneller en beter dan ik verwacht had.

Hoe heb je de trainingen en mij als coach ervaren?

Positieve en stimulerende houding. Ik kon aan Olaf alle vragen stellen die ik had. Er werd altijd snel gereageerd op mails waardoor mijn vragen ook direct beantwoord werden.

Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal