Succesverhaal Florentien

Succesverhaal Florentien

"Personal training is voor mij grotendeels het leren van wat krachttraining in combinatie met de juiste voeding met mijn lichaam doet."

Waar liep je tegenaan voordat je met ons aan de slag ging?

Als fysiotherapeute en sportfanaat wist ik te weinig af van krachttraining en dan niet voor een ander, maar voor jezelf. Ik weet wat het rendement kan zijn, mits de juiste uitvoering. Ik wilde heel graag aan de slag met krachttraining om mijn lichaam sterker en ook strakker te maken en te kijken hoe ver ik zou komen, maar ik liep vast in ‘hoe doe ik dat?’ en ‘wat doe ik dan?’.

Vertel wat meer over je doelstelling(en).

Mijn persoonlijke doel voor personal training is fitter, sterker en strakker worden, zonder gewicht te verliezen (%vet omlaag, gewicht steady of omhoog). Met het gevolg gezond te blijven, energieker te zijn en meer grip te krijgen op mijn lichaam. Aangevuld met meer kennis van de voeding die past en nodig is bij een sportieve & bourgondische levensstijl.

Welke progressie heb je geboekt gedurende de begeleiding?

Ik voel mij sterker en strakker in mijn vel. Ik begrijp oefeningen en bewegingen beter. Het ‘waarom’ en ‘hoe’ begrijp ik tevens steeds beter. En daarnaast blijft het ontzettend leuk om jezelf uit te dagen en elke training er voor te gaan.

Waarom heb je voor personal training of online coaching gekozen?

Personal training is voor mij grotendeels het leren van wat krachttraining in combinatie met de juiste voeding met mijn lichaam doet. Welke ingrediënten zijn wanneer nodig. Daarnaast is het een stok achter de deur, maar vooral erg leuk!

Wat vond je van de begeleiding (m.b.t. training en voeding) en hoe heb je mij als coach ervaren?

Sjoerd is een gedreven en enthousiaste coach met een indrukwekkende kennis van sport, voeding & lifestyle. Hij is een professional; hij weet een mooie combinatie te maken van de juiste training met een goeie dosis humor.

Gerelateerde artikelen
Het succesverhaal van Anna
Het succesverhaal van Annemarie
Het succesverhaal van Frank
Succesverhaal Ruud