MAAK  EEN  AFSPRAAK
Nine

Nine

“Gezond leven en een iets strakker lichaam. Ik kreeg het maar niet voor elkaar om in mijn drukke bestaan een gezond ritme in te bouwen. Met naast trainen ook letten op goede voeding.”


Waar liep je tegenaan voordat je met ons aan de slag ging?

We kennen het allemaal, de gebruikelijke obstakels die ik maar moeilijk kon overwinnen. Zoals mijn te drukke baan, de voorraadkast en koelkast met allerlei verleidelijke producten, een druk sociaal leven met een hapje en drankje en ik hield meer van mijn bed in de ochtend dan de sportschool. Dat dit langzamerhand ook af te lezen was aan mijn lijf was ik op een gegeven moment zat. Ik besloot daarom Reset Personal Training aan te schrijven.

Vertel wat meer over je doelstelling(en).

Gezond leven en een iets strakker lichaam. Ik kreeg het maar niet voor elkaar om in mijn drukke bestaan een gezond ritme in te bouwen. Met naast trainen ook letten op goede voeding.

Welke progressie heb je geboekt gedurende de begeleiding?

Ik ben in drie maanden tijd vier kilo verloren en behoorlijk wat spiermassa erbij en toen het zomer werd en ik mijn bikini aantrok dacht ik, ja dat vele werk is zeker niet voor niks geweest. Wat voor mij persoonlijk echt een goede leerervaring is geweest is een juist voedingspatroon. Ik dacht dat ik toch best veel wist over gezonde voeding, maar at en dronk stiekem toch veel meer dan dat mijn lijf nodig had. Door de juiste begeleiding kreeg ik dit veel beter onder de knie. Oh, en ik kan nu opdrukken! Tsja, de mannen zullen nu denken: dat is toch zo gedaan... Maar, ik kon mezelf serieus niet omhoog duwen. Binnen no time had Olaf mij dit geleerd. Hij liet mij dingen doen waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen. Ontpopte mij als een ware Popeye ;)

Waarom heb je voor personal training of online coaching gekozen?

Omdat ik maar smoesjes bleef gebruiken. Zoals: ik ben te druk, voor mij is het toch onmogelijk om met regelmaat te trainen. Of, ach deze ene zak chips maakt toch al niet meer uit… Ik had iemand nodig die tegen mij zei, nee Nine, stop met smoesjes en hup aan het werk!

Wat vond je van de begeleiding (m.b.t. training en voeding)?

Olaf sluit erg goed aan bij je persoonlijke behoeften. Loopt het even spaak met je voeding, dan zal Olaf hier zeker met je aan werken. Hij neemt de tijd en is zeer professioneel. Ik had altijd 1001 vragen over voeding, spieropbouw, trainen etc. maar heb nog nooit gehad dat hij een vraag niet kon beantwoorden.

Hoe heb je de trainingen en mij als coach ervaren?

Even voor de vrouwen onder ons… we zitten niet te wachten op een commando die naast ons staat te schreeuwen dat we niet genoeg ons best doen toch? Olaf is verre van dat. Ik vind het stiekem wel fijn om te horen als ik iets wel goed gedaan heb, Olaf doet dat gelukkig ook.

Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal