MAAK  EEN  AFSPRAAK
Tim

Tim

“In de 6 weken personal training van 4x per week trainen zie ik al een grote verandering in mijn lichaam.”


Waar liep je tegenaan voordat je met ons aan de slag ging?

Ik wilde beginnen met krachttraining, maar wist van mezelf dat ik geen idee had of mijn techniek goed was, sterker nog: ik wist dat ik nog flink wat moest schaven aan mijn techniek. Het leek me dus verstandig om te zorgen dat ik met een goede techniek de krachttraining ging doen, en daar is een personal trainer zeer handig voor.

Vertel wat meer over je doelstelling(en).

Ik had drie doelstellingen, in deze volgorde:

  1. Aankomen door spieropbouw. Ik vond mezelf te mager.
  2. Meer kracht krijgen in mijn lichaam.
  3. Mijn postuur verbeteren, ik had de neiging om mijn schouders te laten hangen.

Welke progressie heb je geboekt gedurende de begeleiding?

Nadat ik in de eerste 2 weken aan mijn techniek heb gewerkt met Olaf, kreeg ik groen licht om vier keer per week te gaan trainen (2x met Olaf en 2x alleen). In de 6 weken personal training van 4x per week trainen zie ik al een grote verandering in mijn lichaam.

Waarom heb je voor personal training of online coaching gekozen?

Ik heb voor personal training gekozen omdat ik hulp nodig had bij het verbeteren van mijn basistechniek. Dat ik hiernaast ook nog voedingsadvies kreeg was een grote bonus, en achteraf gezien een zeer belangrijk onderdeel van mijn training.

Wat vond je van de begeleiding (m.b.t. training en voeding)?

Begeleiding was goed. Olaf was geduldig in het bijbrengen van de juiste techniek. Ook van voeding heeft hij veel verstand, en vooral de combinatie tussen het voedingsschema en trainingsschema heeft voor mij goed gewerkt.

Hoe heb je de trainingen en mij als coach ervaren?

Krachttraining zelf is niet mijn grootste hobby en dat zal het ook niet worden. Olaf is een enthousiaste en fijne kerel, die mij wel goed wist te motiveren. Streng waar nodig, maar ook de complimenten geven als het goed gaat. Uit het resultaat blijkt dat het trainingsschema en het bijbehorende voedingsadvies goed hebben gewerkt.

Gerelateerde artikelen
Janneke
Annemarie
Ruud
Chantal